Relatiegeschenken zijn cadeaus die bedrijven geven aan hun klanten, partners of medewerkers om hun waardering te laten blijken. Het is een manier om de relatie te versterken en om te laten zien dat je de ander waardeert. Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken die je kunt geven. Ben je op zoek naar iets leuks om te geven? We zetten de meest populaire relatiegeschenken op een rij.

Geef een pen of notitieboek cadeau

Pennen zijn een veelvoorkomend relatiegeschenk. Ze zijn eenvoudig, praktisch en kunnen gemakkelijk worden bedrukt met het logo van het bedrijf. Pennen zijn geschikt voor iedereen, van studenten tot zakenmensen. Ook notitieboeken zijn erg populair. Ze zijn handig om notities te maken tijdens een vergadering of presentatie. Notitieblokken kunnen worden bedrukt bij Super-snel met het logo van het bedrijf of met een leuke tekst

Laat flessen en bidons bedrukken

Drinkwaren, zoals thermosflessen en mokken, zijn een populair relatiegeschenk omdat ze nuttig zijn en dagelijks worden gebruikt. Laat bidons bedrukken met een logo of kies voor een inspirerende quote. Bedrukte bidons zijn niet alleen praktisch, maar ook duurzaam. Een fles of bidon is bijvoorbeeld een leuk cadeau voor sportverenigingen, sportscholen of bedrijven die gezondheid en welzijn promoten. Het is ook een goed idee voor bedrijven die gevestigd zijn in een warm klimaat, waar het belangrijk is om gehydrateerd te blijven.

Sleutelhangers

Sleutelhangers zijn een klein en handig cadeau om weg te geven. Ze zijn gemakkelijk te personaliseren met het logo van het bedrijf en zijn geschikt voor zowel klanten als medewerkers. Ze worden vaak uitgedeeld tijdens beurzen of evenementen. Ook leuk is om een nieuwe medewerker een sleutel te geven. Ze kunnen hun toegangspas of sleutel direct aan de sleutelhanger hangen. 

Waarom geef je een relatiegeschenk?

Relatiegeschenken zijn een geweldige manier om de relaties tussen bedrijven en hun klanten, partners en medewerkers te versterken. Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken die je kunt geven, van pennen en notitieblokken tot drinkwaren en sleutelhangers. Ook kan je kiezen voor kleding of ICT- voorwerpen. Bijna alle relatiegeschenken kunnen je voorzien van een boodschap. Onthoud dat het belangrijk is om een relatiegeschenk te kiezen dat past bij de ontvanger en bij de boodschap die het bedrijf wil overbrengen. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het budget van het bedrijf en om te zorgen voor een goede kwaliteit van het relatiegeschenk. Zo geef je altijd een geschenk dat zijn doel bereikt.